Όροι Χρήσης

To bless.gr  είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της ετερρόρυθμης επιχείρησης με την επωνυμία Ζαφειράκη Όλγα και Σια Ε.Ε  και διακριτικό τίτλο «BLESS», με ΑΦΜ 998 308 408, ΔΟΥ Hλιούπολης , που εδρεύει στην Αργυρούπολη , επί της Λεωφ. Μαρίνου Γερουλάνου, αριθ. 9, για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, με δυνατότητα ενημέρωσης για τα προσφερόμενα προϊόντα, καθώς και πραγματοποίησης αγορών με την  εξ’ αποστάσεως διαδικτυακή παραγγελία, υπό την επιφύλαξη επάρκειας των αποθεμάτων.

Όροι και προϋποθέσεις Πωλήσεων
Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και κάθε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής. Το bless.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί , προσθέτει ή μεταβάλλει το περιεχόμενο των όρων ή τις υπηρεσίες του bless.gr, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, μόνο με την ανακοίνωσή τους μέσω του διαδικτυακού τόπου. Σε περίπτωση κατά την οποία η διάθεση οποιουδήποτε προϊόντος του bless.gr  ρυθμίζεται από ειδικότερους όρους χρήσης, οι όροι αυτοί θεωρούνται ως ένα σύνολο με τους παρόντες Όρους χρήσης. Σε περίπτωση όμως σύγκρουσης υπερισχύουν οι ειδικότεροι όροι χρήσης κάθε προϊόντος ή υπηρεσίας.

Παραγγελία προϊόντων και προστασία καταναλωτή
Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το bless.gr, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.

Παραγγελίες
Ο πελάτης/χρήστης θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος στην ιστοσελίδα του bless.gr, έτσι ώστε να έχει ήδη καταχωρήσει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, Κωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password).
Οι παραγγελίες δίνονται διαδικτυακώς εγγράφως δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο bless.gr και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας που θα λάβετε με την Επιβεβαίωση Καταχώρησης, η οποία καταγράφεται στα συστήματα του bless.gr , εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με e-mail, σε συνέχεια μετά την υποβολή της παραγγελίας.
Στις αναγραφόμενες τιμές λιανικής των διάφορων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.
Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή μέχρι παύσης της χρονικής ισχύος τους.

Επιβεβαίωση παραγγελίας
Πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε αναγράψει σωστά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. Από τη στιγμή που καταχωρήσετε την παραγγελία, θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης, όπου θα αναφέρονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελία σας.
Παρακαλούμε σημειώστε τον αριθμό παραγγελίας σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας. Έχετε την υποχρέωση να ελέγξετε την ορθότητα των στοιχείων της επιβεβαίωσης καταχώρησης και να ενημερώσετε γραπτώς το bless.gr (το αργότερο εντός 2 ωρών από τη λήψη της ως άνω ηλεκτρονικής ειδοποίησης Επιβεβαίωσης Καταχώρησης) για οποιοδήποτε σφάλμα, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης εφαρμόζονται ως έχουν στη Σύμβαση

Ακύρωση παραγγελίας
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας καλώντας μας στο 210 2205400  ή 6980159170  ή μέσω e-mail στο info@bless.gr Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε. Αν ο πελάτης ακυρώσει την παραγγελία όταν τα προϊόντα βρίσκονται στον μεταφορέα, είναι υποχρεωμένος να πληρώσει τα έξοδα αποστολής (αποστολή προς τον πελάτη και επιστροφή στην εταιρία.

Τρόπος παράδοσης
Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρίας  Γενικής Ταχυδρομικής, όπου έχει επιλεγεί ως τρόπος αποστολής, στη διεύθυνση που δηλώσατε.
Σε περίπτωση που απουσιάζετε όταν περάσει η Γενική Ταχυδρομική, θα σας αφήσει ειδοποιητήριο που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή. Οι ελληνικές αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 12:30μ.μ. τυγχάνουν επεξεργασίας αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Παρασκευή (μετά τις 12:30μ.μ), Σάββατο & Κυριακή τυγχάνουν επεξεργασίας την ακόλουθη εργάσιμη ημέρα. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί, αφορούν εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες) και μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων. Το bless.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράτασης του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, φυσικές καταστροφές κλπ.

Δικαιώματα Ιδιοκτησίας
Στην ιστοσελίδα περιλαμβάνεται υλικό ιδιοκτησίας του bless.gr. Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του bless.gr και προστατεύεται από την Ελληνική, Ευρωπαϊκή και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται, ολικά ή μερικά, η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή και αναμετάδοση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, η αποθήκευση σε βάση δεδομένων, η αναμετάδοση σε ηλεκτρονική ή μηχανική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή και τροποποίηση της μορφής, του περιεχομένου και της εμφάνισής της, χωρίς την έγγραφη άδεια του bless.gr. Η εμφάνιση του υλικού στο διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή παραχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης ή εκμετάλλευσής του.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Το bless.gr δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά δεδομένα που εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα και βρίσκονται σε πλήρη σύμπνοια με τις προβλέψεις της ισχύουσας Νομοθεσίας, μεταξύ των οποίων και οι Νόμοι 2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και 3471/2006 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, όπως ισχύουν σήμερα. Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το bless.gr  προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το bless.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Το bless.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του, πλην των αναγκαίων στοιχείων που δίνονται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς στην αρμόδια Τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας), ή της διευθύνσεως κλπ. στην μεταφορική εταιρεία για τη μεταφορά των προϊόντων, τα οποία διαγράφονται από τη βάση μας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας, με τον τρόπο αυτό, ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ηλεκτρονικής ασφάλειας. Το bless.gr δεν φέρει ευθύνη για ψευδή στοιχεία ή ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή εάν διαπιστωθεί ότι γίνεται προσπάθεια να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου κατά τη διάρκεια αποστολής στοιχείων on-line, όλες οι πληροφορίες θα αποτελούν μέρος έρευνας. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές ή αστυνομικές αρχές, μόνο κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.
 

Τροποποίηση/κατάργηση των παρόντων όρων και περιεχομένου ιστοσελίδας
Το bless.gr διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα της, και τα σχετικά με αυτήν προϊόντα και υπηρεσίες, να ανανεώνει και τροποποιεί κατά την κρίση της την παρούσα πολιτική, καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, από και με σχετική τροποποίηση του παρόντος. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας, καθώς και της ισχύουσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη ατομική προειδοποίηση προς τους χρήστες.


Πληρωμή Προϊόντων
Οι πληρωμές των προϊόντων γίνονται με τους κάτωθι τρόπους:

1. Με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD ή EUROLINE που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:
Προεξόφληση της παραγγελίας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : GR5101100730000007300208266
ALPHA BANK : GR91 01403860386002320004321
Τράπεζα Πειραιώς: GR53 01720210005021045185422
Δικαιούχος: Όλγα Ζαφειράκη

Αποστολή αντιγράφου της τραπεζικής κατάθεσης με e-mail στο info@bless.gr

3. Με αντικαταβολή εάν ο αποστολέας βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον παραλήπτη

Άλλες διευκρινήσεις παράδοσης
Θεμιτό είναι η παραγγελία σας να δίνεται τουλάχιστον μία ημέρα πριν από την επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης. Σε ειδικές περιπτώσεις η παραγγελία μπορεί να ολοκληρωθεί και άμεσα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.
Το κατάστημα λειτουργεί Δευτέρα και Τετάρτη  από 09.00 πμ έως 15.30 μμ και 09.00 έως 21.00 μμ Τρίτη,Πέμπη, Παρασκευή.Το Σάββατο το κατάστημα λειτουργεί 09:30 έως και τις 15.00 μμ.
Η παραγγελία μπορεί να δοθεί εκτός από τον ιστότοπό μας bless.gr και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2102205400  και 6980159170.
Οι προτάσεις που παρουσιάζονται στο bless.gr είναι ενδεικτικές της δουλειάς μας. Μπορούμε να συνθέσουμε ή να τροποποιήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη και τον εντυπωσιασμό του παραλήπτη.

Παραδόσεις
Οι παραδόσεις γίνονται πάντα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη για την παραλαβή. Σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη επικοινωνούμε με τον αποστολέα για περαιτέρω πληροφορίες.
Εάν ο παραλήπτης δεν βρίσκεται στον χώρο παράδοσης κατά την ώρα που έχει ορισθεί στην τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του ή στην περίπτωση που αρνηθεί να την παραλάβει, η παραγγελία επιστρέφει στο κατάστημα. Μπορείτε να την παραλάβετε από το κατάστημά μας ή να ορισθεί νέα παράδοση με νέα χρέωση αποστολής.


Αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων – επιστροφές
Σε περίπτωση εμφάνισης πραγματικού ελαττώματος του προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως μετά την παραλαβή του και το αργότερο έως την επομένη ημέρα και ώρα 12 το μεσημέρι, για την αντικατάστασή του. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο έχει εξαντληθεί το προϊόν και δεν επιθυμείτε την αντικατάστασή του από άλλο είδος,  υπάρχει η δυνατότητα το ποσό που έχετε καταβάλει να παραμείνει ανοικτό για διάστημα έξι μηνών για την πραγματοποίηση άλλης αγοράς. Εάν δεν επιθυμείτε τα παραπάνω θα γίνει επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερολογιακών ημερών. Όλα τα παραπάνω ισχύουν εάν η επιστροφή του προϊόντος γίνει έγκαιρα εντός πέντε (5) ημερών συνοδευόμενο από όλα τα σχετικά παραστατικά που το συνοδεύουν